Prakash
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects
Architects

This design is incorporated in a challenging triangular site profile with acute angles at 2 corners. The design of the fa├žade is designed in such a way that it reflects the spirit of the acute angle .the three floor contains in total 4 bedrooms, home theater and a hot tub suite .the terrace floor has a landscape area for barbeque and a lounge canopied with the solar panels.

Client Name : Prakash
Location : HSR Layout, Bangalore
Year Of Completion : 2017
Status : Completed